Care Santos visita la Biblioteca Municipal d’Òdena L’atzavara

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 07:30

El dimecres 14 d’octubre a les 7 de la tarda, l’escriptora Care Santos va visitar la Biblioteca Municipal d’Òdena l’Atzavara per presentar un dels seus llibres més personals i autobiogràfics, “Diamant blau”, publicat el 2015.

Després d’una breu ressenya biogràfica, va començar la presentació realitzada davant de les participants del “Racó de lletres” de la Biblioteca i d’altre públic assistent, que va durar poc més d’una hora. Al llarg de la qual, l’autora va parlar tant de les vivències personals que la van influir enormement a l’hora d’escriure el text, com dels materials descoberts i recopilats durant els seus viatges a múltiples arxius per poder elaborar amb solidesa una novel·la creïble i amb una capacitat d’ambientació excel·lent. Va parlar de qüestions més detallades del procés creatiu, com els diferents percentatges de realitat i fantasia que va barrejar en el text, així com les seves eleccions a l’hora d’adoptar un estil narratiu per davant d’un altre, d’utilitzar diferents tipus de llenguatge segons en context, o, a nivell més genèric, la seva evolució vital com a creadora.

Finalment, les persones assistents van poder resoldre abastament tots els dubtes generats durant la lectura de “Diamant blau”, així com també, compartir els fragments o detalls del llibre que més els havien sorprès.

 

Darrera actualització: 16.10.2020 | 07:38