Celebrada una Setmana de l’Esport i la Joventut amb molta participació

Dimecres, 31 de juliol de 2019 a les 00:00

El municipi va gaudir durant tota la setmana passada d'activitats saludables d'oci i de lleure per a celebrar la seva Setmana de l'Esport i la Joventut. La participació va ser molt alta i els/les joves del municipi es van llençar als carrers per gaudir de la més d'una vintena d'activitats que hi havien programades.

Cal esmentar que aquest era el primer any que la Comissió de Joves del poble -que es va crear just l'any passat- han participat molt activament en l'organització de la celebració. També els joves Menors Estrangers No Acompanyats de la casa de Can Aguilera van participar amb el berenar saludable, el paintball i altres activitats esportives. En aquest sentit, des de l'Ajuntament s'agraeix molt la col·laboració dels dos col·lectius i se'ls encoratja a seguir participant en l'elaboració de projectes juvenils.

Així, la programació va començar el dilluns a les cinc de la tarda amb una cercavila amb els Konkatrons, després berenar saludable de síndria i meló al Parc de la Font i a dos quarts de nou, al Saló de Plens va tenir lloc la recepció oficial d'esportistes. L'endemà hi va haver paintball, torneig de volei i l'Oficina Jove Mòbil davant les antigues escoles de L'Espelt. Dimecres va seguir la celebració amb un torneig de futbol sala i a la nit hi va haver una sessió de cinema al Teatre Unió Agrícola amb la pel·lícula "Campeones" amb crispetes gratuïtes per a tothom. Durant tota la tarda l'Oficina Jove Mòbil va estar davant de la Llar d'Infants L'Avió de Paper. Dijous, el Parc de La Font va acollir la festa Holi a dos quarts de set de la tarda i després a les vuit sessió de zumba a la piscina. L'endemà, el divendres, a dos quarts de sis al pavelló Mestre Vila Vell hi va haver el Festival de rítmica i a la nit, a la piscina, discoteca mòbil fins a les dues de la matinada. L'Oficina Mòbil Jove va estar tot el matí davant la piscina municipal. Dissabte va ser el torn del "scape forest", a la nit els joves va fer sopar de germanor al pati de l'escola amb concert inclòs. Finalment, diumenge es va posar el final de festa amb una cercavila a càrrec dels Cabrons de Vilanova.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 08:31