Contes retrobats, contes en directe per als nens i nenes des de la Biblioteca l'Atzavara

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 22:00

La Biblioteca l’Atzavara comença Contes retrobats, un cicle de contes infantils emesos en directe a través del perfil d’Instagram

La Biblioteca Municipal d’Òdena l’Atzavara comença demà dimecres Contes retrobats, un cicle de contes infantils en directe a través de la seva xarxa social d’Instragram, perquè els usuaris més petits de les biblioteques segueixin vinculats amb el món dels contes i la literatura.
Contes retrobats s’ha planificat per al mes de maig i des de l’organització es proposa no solament explicar un conte cada setmana, sinó també, obrir un canal de peticions per rebre propostes de contes que s’aniran representant més endavant. De moment, tots els dimecres de maig a les 6 de la tarda al perfil de @bibliotecalatzavara s’emetrà un conte infantil.
Les actrius i actor que narraran les històries per als més petits són la Marina Gil, que obrirà el cicle, la Trafalgar pallassa el 13 de maig, Carles Alcoy el 20 de maig i Mònica Torra el 27 de maig.
El cicle de contes infantils recollirà a través del mateix perfil d’Instagram i els canals de comunicació habituals de la biblioteca l’Atzavara, les propostes de contes que els usuaris vulguin escoltar, ja siguin noves històries o bé, altres contes que ja s'hagin explicat a la biblioteca.
Darrera actualització: 05.05.2020 | 22:35