Dijous visitarà Òdena l’Oficina Jove de l’Anoia per facilitar informació i orientació en estudis i beques, garantia juvenil i propostes de lleure i esport

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 00:00

Dijous dia 30, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia serà al nostre municipi per oferir informació i orientació als joves sobre diverses temàtiques que són del seu interès, com per exemple les oportunitats per marxar a l’estranger (voluntariat, camps de treball, treball temporal, aprenentatge d’idiomes, pràctiques laborals …), la tramitació de carnets juvenils internacionals que permeten gaudir de descomptes en allotjaments, museus, transport o establiments comercials (carnet d’alberguista, d’estudiant, de professor i jove internacional).

En aquesta oficina mòbil també s’ofereix orientació acadèmica sobre sortides formatives i sobre els centres que les ofereixen, i s’informa de les beques per a estudiants i els processos de tramitació. A més, les tècniques dinamitzadores de Joventut donen a conèixer el programa de Garantia Juvenil i facilitaran la inscripció als i les joves, a més d’informar sobre diferents propostes de lleure i esport que poden fer.

Gràcies al conveni subscrit entre el Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Òdena, trobareu l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil el dijous 30 de juliol, en horari d'11 a 13:30 h a l’Espai Jove d’Òdena (Carrer Verdaguer, 8). 

A més d’informar els joves i les seves famílies sobre totes aquestes qüestions, l’objectiu també és afavorir la participació i la implicació dels joves en l’àmbit municipal i comarcal.

Aquest any caldrà demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a odena.espaijove@odena.cat o bé contactant amb el 671 060 851. 

Per més informació sobre l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia a través de correu electrònic: anoia@oficinajove.cat,  trucant al: 938 051 585 o bé enviant un missatge de whatsapp al: 679 964 669.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 10:28