Disfresses, zombis i terror ompliran Òdena per celebrar la nit dels morts-vivents

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 00:00

En el marc de la festa de Tots Sants i per celebrar la Castanyada Òdena es disfressarà de Halloween durant la nit del 31 d’octubre amb activitats, recollida de caramels, concursos, festa de disfresses i premis per al millor panellet, la millor disfressa i la millor comparsa de la festa.

A partir de dos quarts de 9 i amb sortida des del Centre Cívic del Pla d’Òdena, nens i nenes disfressats resseguiran els carrers del poble per a la Recollida de caramels, passant pels carrers Oxigen, Ametller, Manyoses, de la Riba, la Línia, Sant Jaume i acabant al carrer Sant Pere. Mentrestant, a la mateixa hora i al mateix lloc s’haurà fet la recollida dels dolços participants al Concurs de panellets. Per participar-hi caldrà portar 5 panellets casolans junt amb la llista d’ingredients que s’hagin utilitzat en l’elaboració.

La Festa de disfresses arrencarà a partir de dos quarts de 10 del vespre, amb sessió de Dj i servei de bar a preus populars al llarg de la nit. Durant la festa s’anunciarà la recepta guanyadora del millor panellet -amb 50€-, es premiarà la millor disfressa individual -amb 50€- i també, la millor comparsa de la gresca -amb 75€-. Al llarg de la nit hi haurà castanyes gratuïtes per a tothom.

L’endemà 1 de novembre, a partir de dos quarts de 9 del vespre i fins a les 11 de la nit els morts-vivents seran els protagonistes de la Zombie Land, la desfilada dels morts ressuscitats de Tots Sants d’Òdena. L’activitat es farà a l’Espai jove i per participar-hi caldrà ser menor de 12 anys i formar una colla de 6 zombis màxim (*).

I a partir de dos quarts d’1 de la nit la foscor, el suspens i els xiscles que ompliran el poliesportiu Mestre Vila Vell seran els protagonistes del Passatge del Terror per a majors de 12 anys. L’entrada serà gratuïta, la sortida costarà de trobar...

Totes les activitats es podran seguir des del perfil d’Instagram @gargantua_odenenca i les activitats estan organitzades per la Comissió Jove d’Òdena, l’AAVV La Coraza, Teatrespontani i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena i l’Espai Jove.

(*) Els menors hauran d’anar acompanyats d’un zombie adult responsable i caldrà que la tutoria, junt amb la identitat dels menors s’enviï via whatsapp al 671080851, indicant nom, cognoms i l’edat.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 12:48