El CEIP Castell d’Òdena rep felicitacions per la seva participació al 50/50

Dilluns, 12 de juliol de 2010 a les 00:00

Euronet 50/50 és el nom del projecte en el que participa l´Escola Castell d´Òdena i que té com a objectiu sensibilitzar els seus alumnes en l´estalvi i l´eficiència energètica.

El projecte, que s´executarà entre el curs que acaba de finalitzar i el curs 2010/11, està tutelat per la Diputació de Barcelona i busca que un seguit d´accions concretes aplicades per part dels alumnes de l´escola, assoleixin un estalvi en els consums energètics de les instal•lacions del centre. L´estalvi que els alumnes aconsegueixin en els rebuts el rebran com a import per a activitats de la pròpia escola.

El fet que ara destaquem és el blog que els alumnes 6è han penjat a la web del projecte http://euronet50-50.eu/ , i que és el més interessant d´entre les 13 escoles que participen a nivell de tot Catalunya en el Euronet 50/50.

Si el voleu veure, el trobareu a: http://schoolcastelldodena.blogspot.com/
És molt interessant i els alumnes l´han fet en angles, tal com marca la participació en aquest projecte finançat per la Unió Europea.

Observeu que han marcat interruptors, han investigat les instal•lacions de les calderes, han penjat rètols que recorden que cal apagar els llums al sortir de l´aula i han fet un vídeo molt entenedor.

La Diputació de Barcelona ens ha fet saber que, de moment, és el blog més treballat de tots els participants. Enhorabona i bones vacances. El proper curs esperem veure la resta de la feina.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços