El Club Futbol Sala Òdena comptarà amb 11 equips per a la temporada 19/20

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 00:00

Les novetats són els equips de veterans masculins i de veterans femenins

El Club Futbol Sala ha celebrat un acte de presentació en què ha donat a conèixer els 11 equips amb què comptarà per a la temporada 2019-2020: benjamí, aleví, aleví +, infantil, infantil +, cadet, juvenil, sènior masculí, sènior femení, veterans masculí i veterans femení. En total són 120 jugadors, que poden ser més perquè encara disposen de places lliures a les categories benjamí, aleví i infantil. Tots els entrenadors de tots els equips s'han format com a entrenadors en el propi club.

Les novetats d'aquesta temporada són la creació dels equips de veterans masculí, que jugarà a la lliga d'AMPA del Consell Esportiu de l'Anoia, i el veterans femení, formats per pares i mares de jugadors del Club Futbol Sala Òdena. D'altra banda, el sènior femení aquest any no participarà a competicions federatives, però disputarà amistosos i tornejos i seguirà fent entrenaments setmanals, oberts a noves jugadores; la intenció d'aquest equip és sumar noves jugadores de cara a tornar a federar-se la propera temporada.

A l'acte de presentació, en nom de l'Ajuntament, el regidor d'esports, Pepe Copoví va agrair que el Club Futbol Sala Òdena dinamitzi la vida esportiva del municipi i va posar en valor les “tantes hores que de manera altruista” dediquen al club els seus responsables.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 12:10