El Jutjat de Pau d'Òdena s'ha traslladat a l'edifici municipal del carrer la Font 5

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 16:30

L'espai que deixa buit s'ha adequat per acollir el servei de Benestar social de l'Ajuntament

L'Ajuntament d'Òdena ha traslladat el Jutjat de Pau a l'equipament municipal del carrer la Font número 5, on estarà obert al públic els dilluns i els divendres de les 9 a les 14 hores. L'espai, que havia quedat lliure després del trasllat del consultori mèdic, s'ha reformat i adequat per acollir el Jutjat de Pau. Als baixos del mateix edifici s'hi troba una part de l'arxiu municipal.

D'altra banda, a l'edifici del carrer Pompeu Fabra, on fins ara hi havia el Jutjat de Pau, s'hi ha traslladat les oficines de Benestar Social. Aquest equipament també s'ha reformat i actualitzat per a les noves necessitats, fent-lo totalment accessible i habilitant espais perquè els professionals del servei puguin atendre de manera individual i confidencial els usuaris.

La sala annexa de l'edifici del carrer Pompeu Fabra s'habilitarà per acollir el nou equipament juvenil d'Òdena nucli. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, durant el mes d'octubre s'han fet dinàmiques amb els futurs usuaris per tal de definir com ha de ser el nou espai, els usos i els recursos, activitats i distribució que creuen més adients. Hi ha participat la Comissió Jove i els alumnes des de 5è fins a 2n d'ESO de l'Institut Escola Castell d'Òdena. Ara la Diputació s'encarregarà d'elaborar el pla d'usos de l'espai.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 16:30