El Mercat del Pla d’Òdena es vesteix de Nadal

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 14:00

A més de les tradicionals parades, el mercat s’omplirà durant tot el dia, d’activitats, gastronomia i diferents propostes nadalenques per a petits i gran

Diumenge 18 de desembre, el mercat del Pla d’Òdena es vestirà de Nadal. Al llarg de tot el dia s’oferiran diferents activitats per a tots els públics pensats per ser un atractiu i sumar en l’oferta més tradicional que es troba habitualment al Mercat. Hi haurà dos tallers; Cosim un vestit per nines i Decorem l’arbre de Nadal, jocs gegants de fusta, es farà cagar el tió diverses vegades durant tot el dia i a les 17h s’ha programat una xocolatada a la xurreria del Mercat.

 

El Mercat del Pla de Nadal també tindrà actuacions musicals en directe. A les 16.30h actuarà el grup Keytarstreetcovers i a les 17,30h el grup Lati2. Per arrodonir l’experiència de la visita també hi haurà un apartat gastronòmic. Així, el  Bar Fènix oferirà a més dels serveis habituals, racions per emportar de cargols a l’estil asiàtic, guanyadors dels Premis de la Fira de la Vinyala 2020 i 2021, la Parada del Bar del Mercat del Pla farà entrepans, entre altres i també es comptarà amb la foodtruck de pizzes Terramare i una foodtruck d’hamburgueses.

També es trobarà les habituals parades d’alimentació, complements, roba, entre altres, a les que s’hi sumarà les parades d’entitats, artesania i de venda d’altres productes tradicionals i característics d’aquestes festes.

 

Per incentivar les compres s’ha organitzat una campanya que per a cada despesa superior a 5€ que es faci a qualsevol parada, és lliurarà una bossa reutilitzable del Mercat del Pla. D’aquesta manera l’Ajuntament vol fomentar el consum responsable perquè es redueixi  la utilització dels residus de plàstics i envasos d'un sol ús.

 

El mercat del Pla de Nadal és organitzat per l’Ajuntament d’Òdena i compta amb la col·laboració dels Paradistes del Mercat del Pla, les entitats Kimo-Kap, Pulseres Candela, 7 vides i Dones dels Dilluns i la participació de músics: Lati2 i Keytarstreet

El Mercat del Pla de  Nadal el trobareu el diumenge 18 de desembre, al carrer Lleida del Pla d’Òdena i estarà obert de les 10 del matí a les 7h de la tarda.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 14:11