El parc de Nadal d’Òdena s'omple cada dia amb activitats adaptades a les mesures Covid

Divendres, 7 de de gener de 2022 a les 10:50

L'Ajuntament i els organitzadors valoren molt positivament l'assistència, amb infants que van repetir

L'Ajuntament d’Òdena i els organitzadors del parc de Nadal, que va tenir lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre, fan una valoració molt positiva de l'activitat. Va comptar amb una assistència alta, amb prop de 150 infants el dia 27 i més de 200 el 28 i el 29, amb molts dels infants repetint més d'un dia i molts d'ells en grups en què infants i pares ja són grups bombolla habituals. Destaquen el fet que els assistents van seguir les normes de seguretat establertes arran de la pandèmia de Covid-19. L'aforament es va limitar a 150 infants per torn i l'entrada va tenir un preu de dos euros.

Les activitats, que també es van adaptar a les mesures marcades per Salut i el PROCICAT, van combinar com cada any la vessant lúdica i educativa i estaven pensades per als diferents grups d'edat. Cada matí i cada tarda es van fer tallers de manualitats diferents que, com els inflables, el toro mecànic, els llits elàstics o els inflables, van tenir molt èxit entre els assistents.

Cada dia es van fer activitats puntuals, com un torneig d'equips de dos de futbol i bàsquet una tarda, diverses partides de paintball durant un matí, o una activitat de robòtica. Els infants també van rebre la visita de personatges com dels ratolins Mickey i Minnie. Al parc de Nadal també hi havia un arbre en el qual els infants hi podien penjar els seus desitjos.

Darrera actualització: 07.01.2022 | 10:57