El Projecte CREIX inicia nova edició aquest mes d’octubre

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 11:00

L’Ajuntament d’Òdena reedita aquest mes d’octubre noves jornades del Projecte CREIX.

El Projecte CREIX és una activitat psicoeducativa que promou l’educació emocional, l’auto-coneixement i el creixement personal a través de sessions dirigides per la psicòloga, especialista en Anàlisi i Conducció de Grups i directora del Centre Avancem d’Òdena Verònica Amezcua. Al llarg de les diferents sessions d'una hora i mitja de durada els joves assistents escullen ells mateixos quins temes tractar, com poden ser l’autoestima, la comunicació, complexos, pors, angoixes, les relacions d’amistat o de parella, amb activitats vivencials i dinàmiques. CREIX promou un espai  on els joves puguin expressar-se lliurement, intercanviar punts de vista amb altres companys sobre els temes que més els hi interessen i treballar l’autoconeixement i la pròpia identitat.

L’objectiu del curs és oferir als joves eines per a la seva trajectòria vital, habilitats socials i estratègies per a la seva autonomia, per a la presa de decisions davant possibles conflictes entre iguals, familiars i altres, perquè els puguin resoldre d’una forma constructiva, potenciant el talent de cada persona.

En aquesta ocasió, l’activitat va adreçada a joves de 1r i 2n d’ESO i tindrà lloc tots els dimecres, del 5 d’octubre al 21 de desembre, de 19.30 a 21h a l’espai Jove del nucli.

Els joves que hi ha participat destaquen i valoren aquest projecte per ser un espai per expressar lliurement emocions i sentiments, mostrar-se tal com son, intercanviar punts de vista amb altres iguals i on es poden conèixer millor.

Les persones interessades poden trucar al departament de Joventut de l’Ajuntament d’Òdena.

Darrera actualització: 04.10.2022 | 10:59