El Restaurant Fènix i el restaurant Taribó guanyadors dels millors plats de vinyala de la Fira de la Vinyala

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 10:50

El tercer cap de setmana de setembre Òdena va celebrar la Fira de la Vinyala, enguany amb un format diferent per la situació de la COVID-19, i tots aquells que hi van voler participar ho van fer reservant taula als restaurants participants o encarregant-los el plat de vinyales per emportar.

En aquest marc, i com ja s’havia fet en anteriors edicions es van organitzar els premis Vinyala d’Òdena al millor plat de vinyala segons el jurat format per la Confraria de la Vinyala i segons jurat popular.

Així, membres de la Confraria de la Vinyala es va donar cita el mateix dissabte de la Fira a l’Ajuntament d’Òdena i van tastar les diferents receptes participants. El guanyador va ser el restaurant Fènix, seguit del restaurant el Jardi i del Canaletes.

El premi segons el jurat popular, que es podia fer votant a través de la web de la fira de la vinyala, va ser pel restaurant Taribó, seguit per molt pocs vots de diferència del restaurant l’Escorxador.

Divendres 9 d’octubre, l’alcaldessa Maria Sayavera i la regidora Vanessa Garcia per part de l’Ajuntament d’Òdena i Marià Miquel, Joan Mallafré i Aureli Rosa, per part de la Confraria de la Vinyala, van anar als restaurants guanyadors, el Restaurant Fènix i el restaurant Taribó, a fer el lliurament del reconeixement.

    

Darrera actualització: 14.10.2020 | 10:59