Els reis omplen d’il·lusió els carrers d’Òdena

Dimarts, 11 de de gener de 2022 a les 00:00

Dijous, 5 de gener, no van faltar a la cita anual els Reis Mags d’Orient que van arribar a Òdena per fer viure als odenenc i odenenques la nit més màgica de l’any.

Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats de les seves comitives van fer la cavalcada pel nucli seguint el recorregut tradicional. Així, els Reis van arribar per la carretera de Can Macià i van seguir el recorregut pel Passeig Sant Miquel fins arribar a la Plaça Major on l’alcaldessa, Maria Sayavera, i tot el consistori els va donar la benvinguda i els va fer entrega de les claus del municipi.

La cavalcada al nucli va acabar  amb el repartiment de regals, a peu de carrer, sense entrar a les llars, per adaptar-se a les mesures que demana el moment.

La cavalcada al Pla d’Òdena a causa de la incidència de la Covid-19 que també va afectar als patges i col·laboradors de la Festa de Reis, va tenir canvis a darrera hora i els reis van rebre a tots els infants en un únic punt, a la plaça de l'església. Els tres Reis van arribar al Pla de la Masia envoltats de màgia. Ses Majestats, tot i no passejar-se pel barri com altres anys, van compartir una bona estona a la plaça de l’església amb tots els nens i nenes.

L’Ajuntament fa un agraïment molt especial a l’Associació Cavalcada dels Reis de l’Orient d’Òdena i l’Associació Cultural Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d’Òdena per l’adaptació de la festa a les mesures per prevenir la covid-19 i fa una valoració molt positiva de la col·laboració ciutadana.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 09:07