Els veïns i veïnes de l'Espelt decideixen el futur de la caseta de Cal Manco

Dilluns, 12 d'abril de 2021 a les 00:00

El passat mes de març, abans de Setmana Santa, l'ajuntament va convidar als veïns de l'Espelt a participar en una trobada per parlar dels futurs usos de la Caseta de Cal Manco.

Es tracta d'un espai que acaba de ser rehabilitat per l'Ajuntament, situat a la confluència entre el carrer de Joan Mercader i el carrer de Baix, que compta amb una sola sala diàfana i al que també s'hi ha afegit un mòdul annex pel sanitari.

A la trobada, realitzada en el mateix espai, els veïns van poder visitar les noves instal·lacions per seguidament iniciar el debat dels futurs usos. En aquest sentit, tots van coincidir en fer d'aquest espai, la caseta de Cal Manco, un espai polivalent per les entitats per poder-hi dur a terme les activitats però també com a punt de trobada per a elles.

La trobada també va servir per escoltar i parlar d'altres temes que preocupen i d'interès municipal que l'Ajuntament va recollir. També es va explicar els projectes més immediats que es realitzaran a l'Espelt com l'arranjament del Camí del carril i les antigues escoles.

Darrera actualització: 12.04.2021 | 12:10