Èxit de la Setmana Jove d’Òdena coorganitzada per l’Ajuntament i la Comissió Jove

Dimarts, 10 de d’agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament d’Òdena valora molt positivament totes les activitats de la Setmana Jove d’Òdena 2021, que van organitzar del 26 de juliol a l’1 d’agost amb la Comissió Jove d’Òdena. També agraeix l’ajuda prestada per les tècniques de Joventut i Cultura, així com les col·laboracions de Konkatrons, Anoia Jove, la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Per saber quina opinió tenen els participants de les activitats d’aquest any els organitzadors iniciaran una campanya d’avaluació a través de les xarxes socials de la Gargantua Odenenca. L’Ajuntament espera que tots hagin gaudit de les propostes i lamenta que el mal temps obligués a suspendre la caminada nocturna al Puig Aguilera que s’havia de fer la matinada de l’1 d’agost.

Totes les activitats han estat gratuïtes i s’han fet respectant les mesures de seguretat i higiene marcades pel Departament de Salut i el Procicat. Entre aquestes hi va haver un Taller d’art urbà i un de Cuina sense pares, un torneig de bàdminton, i música amb Psychodrome, Míriam Riba, Emma Gómez, Albert Nieto-Vocalista i David Millon. El cap de setmana també va acollir una ‘batalla de galls’ entre rapers.

Darrera actualització: 10.08.2021 | 17:52