Finalitza el segon al curs d’alfabetització en català a Òdena

Dilluns, 27 de de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament d’Òdena i el Consell Comarcal de l’Anoia amb la col·laboració de la Fundació Sociocultural Atlas, han impulsat la organització d’un segon curs d’alfabetització en català aquest 2021 a Òdena.

En el curs adreçat a persones immigrades que o bé no estan alfabetitzades en la seva llengua o bé desconeixen l’alfabet llatí, hi han participat 8 persones que han assolit els objectius marcats.  

La formació ha tingut 46 hores de durada i s’ha realitzat del 5 d’octubre al 21 de desembre, tots els dimarts i els dijous en horari de 9:30 a 11:30h, a l’Espai Cultural i Recreatiu seguint totes les mesures de seguretat i prevenció dictades pel PROCICAT.

L’objectiu d’aquests curs és promoure l’autonomia personal de les persones estrangeres immigrades i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania a través del coneixement de les llengües oficials, el funcionament de la societat d’acollida i el seu marc jurídic i laboral. En definitiva, fer-los partícips d’uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya.

 

Darrera actualització: 27.12.2021 | 17:14