Inauguració de la nova gespa de l’Estadi Municipal La Sort

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 a les 07:00

Aquest diumenge 29 d’octubre tindrà lloc la inauguració oficial, coincidint amb la presentació dels equips CE Òdena i UD Rebrot. L'acte tindrà lloc a les 11 del matí, al mateix estadi.

Amb motiu de la instal·lació de la nova gespa de l’Estadi Municipal La Sort, aquest diumenge 29 d’octubre tindrà lloc la inauguració oficial, coincidint amb la presentació dels equips CE Òdena i UD Rebrot. L'acte tindrà lloc a les 11 del matí, al mateix estadi.

A continuació, a les 12.30h, tindrà lloc el partit del primer equip masculí, CE Òdena amb UE Jorba.

Els equips inicien la temporada amb una nova gespa

A principis de setembre va finalitzar l’actuació del canvi total de la gespa artificial de l'Estadi Municipal "La Sort". Aquesta renovació beneficia a més de 20 equips i 400 esportistes, millorant la qualitat i la salut en el joc.

La renovació va suposar la instal·lació de gespa als 5890,64 m2 del camp i als 78,12m2 de la zona d’escalfament; a més, part de la gespa antiga es va col·locar a la pista poliesportiva per aprofitar-ne 800 m2 que estaven en bon estat.

La nova gespa artificial fa 40 mm, i està reomplerta amb sorra de silici i cautxú, col·locats sobre la base elàstica que el camp conserva des de l’any 2009. Aquesta base elàstica és un dels grans avantatges de l’estadi, doncs el camp ja disposava d’aquesta i això ha permès un estalvi important per la renovació, ja que s’ha pogut reaprofitar, reparant petites zones malmeses.

La base elàstica del camp permet una bona amortiguació, i suposa importants beneficis en el joc com també pel propi jugador o jugadora, millorant els rebots, l’impacte amb les articulacions, etc. També contribueix a la bona conservació de la nova gespa artificial.

L’empresa encarregada de la renovació compta amb un contracte de manteniment de 5 anys, i es farà càrrec de dues actuacions a l’any.

A banda de la nova gespa, l’Estadi Municipal La Sort també compta amb banquetes noves, s’han ajustat i reparat les reixes de les porteries, i s’ha fet la neteja del canal de drenatge. També també està previst que es substitueixi la xarxa de protecció que hi ha a l'avinguda de l’Estadi.

 

Darrera actualització: 25.10.2023 | 07:34

Imatges