La biblioteca l’Atzavara d’Òdena torna a obrir portes després de les vacances d’estiu

Dimecres, 4 de setembre de 2019 a les 00:00

Aquest dilluns dia 3 la biblioteca l'Atzavara començava el nou curs després de tancar portes el mes d'agost amb motiu de les vacances d'estiu. Fins al 16 de setembre l'horari seguirà sent el d'estiu, és a dir, de dilluns a divendres de dos quarts de quatre a dos quarts de nou del vespre i els dimecres també al matí de les deu a l'una. A partir del dilluns 16 començarà l'horari d'hivern que és el mateix més els matins de dissabte.
A partir d'aquest mes de setembre també, el servei de Telecentre que l'Ajuntament oferia des de les instal·lacions del Centre Unió Agrícola s'ha traslladat a la Biblioteca Atzavara. Així, tothom que vulgui connectar-se a internet i necessiti assessorament amb l'ordinador i les noves tecnologies ho podrà fer des de la biblioteca durant totes les hores d'obertura al públic.
D'altra banda, la Biblioteca segueix amb la seva programació d'activitats culturals i per aquesta pròxima setmana té programat per dijous dia 12 el taller “Teixim nusos d'esperança. Taller de ‘Pulseras Candela´ en benefici a l'Hospital St. Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil i per divendres 13, hi haurà conta contes amb els cargols com a protagonistes, tot fent boca per la celebració de la Fira de la Vinyala que tindrà lloc el diumenge 15 de setembre.
La Biblioteca l'Atzavara es va inaugurar el passat mes de juny, en un edifici completament reformat, que antigament havia estat l'antic Centre Fraternal i Instructiu. Crida l'atenció el seu disseny modern i la integració en l'entorn amb grans finestrals i un mirador a la Torre del Castell. El servei forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 08:29