La Biblioteca l'Atzavara obté el distintiu de Punt d'Informació Turística (PIT) de l'Anoia

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 19:00

El PIT acredita a la biblioteca com a agent amb capacitació tècnica per oferir informació turística de la comarca de qualitat.

La Biblioteca l'Atzavara s'ha adherit a la xarxa de Punts d'Informació Turística (PIT), un programa impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat pel Consell Comarcal de l'Anoia que té l'objectiu d'ampliar la xarxa de punts d'informació pel turista per complementar les oficines de turisme del territori, dotant-los d'informació i coneixements dels atractius i l'oferta turística de la comarca.

Per obtenir l'acreditació o la renovació de l'acreditació, cal participar en diferents sessions de formació, realitzar diverses visites de coneixement al territori i sessions de treball entre agents, en les quals personal de la Biblioteca ja ha assistit al llarg d'aquest any 2022.

A més també se'ls lliura material que recull els principals atractius i serveis turístics de la comarca.

El passat mes de novembre, en el marc de la Nit del Turisme a l'Anoia, el regidor de promoció econòmica de l'Ajuntament d'Òdena, Andreu Garcia, va recollir aquesta acreditació, un distintiu que atorga el Consell Comarcal de l'Anoia i la Diputació de Barcelona que reconeix el compromís de la destinació per oferir un servei d'informació i atenció de qualitat a turistes i visitants.

D'aquesta manera la Biblioteca l'Atzavara, s'adhereix a la xarxa de punts PIT i pren el compromís d'informar de l'oferta turística existent a la comarca i donar assessorament per organitzar i completar l'estada al municipi d'Òdena i l'Anoia.

Darrera actualització: 20.12.2022 | 07:48