La Comissió de Joves d’Òdena organitza un Halloween ple de disfresses i zombis

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 00:00

Hi haurà concursos de disfresses i de karaoke i un joc i un passatge del terror nuclears

La Comissió de Joves d’Òdena, la Gargantua odenenca, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena ha organitzat tres activitats el cap de setmana de Halloween: el joc Zombieland, el concurs de disfresses i karaoke i el passatge del terror Central Nuclear d’Òdena.

La primera de les activitats serà Zombieland, divendres dia 29 d’octubre, i està adreçada a grups d’entre 2 i 6 persones de 6 a 14 anys. Tindrà lloc a les Pistes del Pla d’Òdena de les 20 h a la mitjanit i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a aquest formulari. El joc planteja que «una nit de Halloween, la Central Nuclear Òdena I es veuria davant el que seria el desastre nuclear més gran de la història de la humanitat»: «la majoria de la població va quedar exposada a la radiació i al cap dels dies es van convertir en uns zombis famolencs de carn humana». Els 16 grups de joves participants seran l'última esperança per salvar la humanitat. Hauran de trobar les escasses medicines que queden per poder tenir una mínima oportunitat. Això sí, «alguns podran sobreviure, altres de ben segur moriran devorats per hordes de zombis».

L’endemà, dissabte 30 d’octubre, se celebraran el concurs de disfresses i karaoke al Teatre Centre Unió Agrícola, de les 22 h a les 0.30 h de la matinada. L’activitat està adreçada a les persones nascudes a partir del 2006. Els premis del concurs seran els següents: un altaveu per al guanyador del concurs de karaoke, 50 euros per a la millor disfressa individual, i 100 euros per a la millor disfressa grupal.

L’última de les activitats de Halloween serà el passatge de terror de diumenge 31 d’octubre, de les 21 h a les 0.30 h de la matinada següent, al pavelló Mestre Vilavell. Amb el títol ‘Central nuclear d’Òdena’, l’activitat planteja que «un grupet de joves va colar-se en les instal·lacions de l'antiga Central Nuclear Òdena 1. Malauradament cap d'ells va aconseguir sortir. Les autoritats reclutaran a grups de persones per organitzar una operació de rescat. T'hi atreviràs a entrar?». Hi podran participar grups de màxim 6 persones amb una entrada que pot ser gratuïta o donant la voluntat.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 07:46