La consellera de Presidència, Laura Vilagrà visita Òdena

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 19:20

La consellera ha visitat les obres del nou institut-escola i les del turó del castell

Aquest dimecres, Òdena ha rebut la visita de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, on ha estat rebuda per l’alcaldessa, Maria Sayavera i membres del consistori.

Després de signar al Llibre d'Honor del municipi, Vilagrà s'ha reunit amb l'equip de govern per tractar diferents qüestions del municipi, com l'avançament de les obres del nou institut, la necessitat d'ampliar l'atenció presencial al consultori mèdic del Pla, el nou decret de renovables, el cofinançament de les llars d'infants o la necessitat de millora del transport públic urbà, entre d'altres. Posteriorment, la consellera, juntament del delegat del govern, David Alquézar i el director de serveis territorials, Ferran Octavi Martínez i els membres del consistori han fet un petit recorregut pel municipi, visitant les actuals obres de l'institut-escola, el mirador de la biblioteca Atzavara i el turó del Castell.

L'alcaldessa ha agraït a la consellera i al delegat la visita al municipi, posant en relleu la importància de conèixer el territori i treballar plegats, des de les administracions superiors, per tal de tirar endavant projectes de la mà dels municipis.

Per la seva banda la consellera ha manifestat “el compromís d’aquest govern amb el món local és total. Som un govern municipalista i treballem colze a colze amb els ens locals per avançar plegats en les quatre transformacions que volem portar a terme: democràtica, verda, feminista i social”

Darrera actualització: 27.10.2021 | 19:27