La Gargantua Odenenca reuneix quasi 450 persones per celebrar el Halloween a Òdena

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 00:00

La Comissió de Joves d’Òdena, la Gargantua Odenenca, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena va reunir quasi 450 persones per celebrar el Halloween a Òdena, obtenint una participació de més de 100 nens i nenes a la gimcana terrorífica Zombieland, i més de 330 persones al passatge del terror “ El Maleficio de Òdena”.

Un any més, l’entitat va organitzar l’esperat túnel del terror al pavelló Mestre Vila Vell, la nit del 31 d’octubre i, per altra banda, divendres 3 de novembre, una nova edició del Zombieland, al Teatre Unió Agrícola, que va acollir 14 grups d’infants de 6 a 12 anys.

L’entitat i l’Ajuntament d’Òdena estan molt satisfets amb la participació obtinguda i la consolidació d’aquestes activitats al territori. Enguany la Gargantua Odenenca va comptar amb el suport de persones joves voluntàries que van donar suport a tota la seva tasca altruista, i van fer possible l’èxit de l’organització.  

Des de la Gargantua Odenenca es vol fer un agraïment a totes les persones implicades, des de les persones voluntàries que l’integren, joves que es van afegir a l’organització, i al personal tècnic de l’Ajuntament que ho va fer possible, des de les àrees de joventut, esports i manteniment.


 

Darrera actualització: 08.11.2023 | 05:35

Imatges