La piscina d'Òdena iniciarà la campanya de bany el dissabte 27 de juny amb l'aforament limitat

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 00:00

La instal·lació romandrà oberta fins el diumenge 13 de setembre

Dissabte 27 de juny la piscina municipal d'Òdena obrirà les seves portes per iniciar la temporada d'estiu que enguany s'allargarà fins el diumenge 13 de setembre.

La instal·lació obrirà diàriament de 10 a 14 h i de 15 a 20 h amb unes mesures especials a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 i per tal de garantir la seguretat sanitària dels usuaris. De 14 a 15 h es procedirà a la desinfecció de les instal·lacions i l'espai romandrà tancat al públic.

A l'entrada, es mesurarà la temperatura corporal, es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada i en l'interior cadascun dels lavabos i s'haurà de respectar les mesures bàsiques de dur mascareta fins a la zona de la piscina i respectar la distància de seguretat. La zona de descans estarà parcel·lada per mantenir la distància de seguretat entre banyistes i no es podrà fer ús dels vestidors i no hi haurà servei d'hamaques.

L'aforament a la piscina serà limitat. La venda d'abonament és exclusiu per als residents al municipi, i l'opció de venda d'entrada individual serà al mateix recinte de la piscina. El període de venda d'abonaments és del 17 al 26 de juny (o fins a exhaurir places) a les oficines de l'Ajuntament en l'horari habitual.

L'Ajuntament fa una crida a la compressió de tots els veïns i veïnes, ja que és previst que tothom no podrà accedir a la piscina quan voldrà, per aquest motiu demana no fer abús de les instal·lacions i no estar-se més de dues hores diàries per garantir que tothom pugui gaudir-ne. Alhora apel·la com s'ha fet fins ara al respecte en seguir les mesures i indicacions sanitàries.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 10:36