La revetlla de Sant Joan a Òdena recupera la normalitat

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 09:30

Un any més l’Ajuntament d’Òdena organitza la revetlla de Sant Joan per a tots els veïns i veïnes que vulguin compartir aquesta festa tan popular.

A les 7.30 de la tarda un grup de persones voluntàries sortiran de la plaça Major d’Òdena per anar a recollir la Flama del Canigó a Igualada. Una vegada recollida aniran corrent en relleus per encendre la foguera del Parc de la Font on tindrà lloc la revetlla. Es previst l’arribada a les 9 del vespre.

A  dos quarts de 10 del vespre al Parc de la Font  tindrà lloc el sopar de germanor. Tothom qui vulgui podrà portar el sopar de casa i l’ajuntament, a més d’habilitar l’espai amb taules i cadires, hi posarà la coca i el cava per a tothom. Seguidament, al sopar l’Ajuntament ha programat el ball de revetlla amb DJ fins a les 3 h de la matinada.

D’aquesta manera es recupera la plena normalitat després de dos anys de restriccions a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

L’ajuntament d’Òdena demana precaució i seguretat sobretot en l’ús de material pirotècnic i fogueres, alhora que us desitja una molt bona revetlla!

 

Darrera actualització: 17.06.2022 | 09:36

Imatges