La Setmana Jove 2021 d’Òdena se celebra del 26 de juliol a l’1 d’agost

Dimecres, 21 de de juliol de 2021 a les 13:45

Totes les activitats, organitzades per Gargantua odenenca i l’Ajuntament, són gratuïtes

L’Ajuntament d’Òdena i l’associació Gargantua Odenenca han organitzat del 26 de juliol a l’1 d’agost la Setmana Jove 2021, amb la col·laboració de Konkatrons, Anoia Jove, la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament valora molt positivament la tasca que fan els joves tant en l’organització de les activitats com en l’interès i les ganes que hi posen en participar-hi.

La primera de les activitats serà el Taller d’art urbà, que es farà dilluns 26, dimarts 27 i dimecres 28 de 18 a 20 h a l’Espai Cultural i Recreatiu, amb inscripció prèvia. També cal inscripció al taller Cuina sense pares, que tindrà lloc dimecres 28 d’11.30 a 13 h al menjador de l’Institut Escola Castell d’Òdena. Dijous 20 hi haurà dues activitats. Al matí, d’11 a 14 h l’oficina mòbil estarà disponible a l’Espai Jove amb inscripció prèvia, i a la nit, a les 21 h, es farà la lectura del Pubillatge d’Òdena i, tot seguit, el Torneig de bàdminton, tot al pavelló Mestre Vila Vell, amb inscripció prèvia; el premi del torneig serà un sopar per a dues persones. L’endemà, divendres 30, el Parc de la Font acollirà el concert de Psychodrome a les 20.30 h, i karaoke a les 22 h.

El cap de setmana arrencarà amb l’actuació de la batucada Konkatrons dissabte 31 a les 18.30h a la plaça Mestre Vila Vell, seguida d’una ‘batalla de galls’ entre rapers a les 19 h, el guanyador/a de la qual s’endurà 50 euros com a premi. La matinada de diumenge, a les 4 h, començarà la caminada nocturna a Puig Aguilera a la plaça Mestre Vila Vell que acabarà amb un esmorzar durant la sortida del sol. L’última activitat serà els concerts a la plaça de la Font a partir de les 20 h, amb Míriam Riba, Emma Gómez, Albert Nieto-Vocalista de la Séptima Trastada i David Millon a la guitarra

Totes les activitats són gratuïtes i es faran respectant les mesures de seguretat i higiene marcades pel Departament de Salut i el Procicat. Les inscripcions als tallers i a l’oficina mòbil es poden fer al correu electrònic odena.espaijove@odena.cat, i les del torneig de bàdminton, al correu comissiojoveodena@gmail.com o enviant un missatge directe al compte d’Instagram @gargantua_odenenca.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 13:46