L’Ajuntament d’Òdena extrema les mesures de seguretat per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:00

La convocatòria d’eleccions el 14 de febrer, enmig de la pandèmia de la Covid-19 ha fet necessari prendre tot un seguit de mesures i extremar els protocols per tal de garantir els mínims riscos sanitaris per a tothom. En aquest sentit l’Ajuntament d’Òdena, ha posat en marxa un dispositiu municipal especial, seguint el protocol marcat per la Generalitat de Catalunya.

En aquestes eleccions Òdena comptarà amb dues noves ubicacions electorals diferents per seguir millor les mesures marcades com l’aforament, amplitud d’espais, accessos o ventilació. Els espais escollits com a locals electorals seran els següents: al nucli serà el pavelló Mestre Vila Vell, a l’Espelt el Centre de l’Espelt i al Pla de la Masia es manté el de sempre, el Centre Cívic.

Cada centre ja té marcat el seu circuit, un accés d’entrada i un de sortida, les distàncies de seguretat, gel hidroalcohòlic, un dispositiu especial de neteja que s’encarregarà de garantir la higiene i desinfecció dels col·legis electorals, abans, durant i després de les eleccions, entre altres. L’Ajuntament subministrarà tot el material de protecció necessari als membres de les meses com els EPI, mascaretes FFP2, guants d’un sol ús.

Per vetllar pel compliment del protocol a tots els centres de votació hi haurà un responsable de seguretat sanitària que tindrà cura que es mantinguin totes les mesures de seguretat: distància de seguretat d’1,5 metres, ús de mascareta, neteja de mans amb gel, ventilació dels locals, reducció de la interacció social, etc.

Es recorda que s'han establert franges horàries preferents per facilitar la votació dels diferents col·lectius:

  • 9.00-12.00 h Col·lectius de risc
  • 12.00-19.00 h Votants que no pertanyen als col·lectius de risc ni estan en quarantena
  • 19.00-20-00 h Les persones en quarantena, contagiats, contactes estrets i sospitosos.

 

Darrera actualització: 09.02.2021 | 16:07