L’Ajuntament d’Òdena incorpora un dinamitzador de joventut a través del programa de Garantia Juvenil

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 17:55

L’Ajuntament d’Òdena ha contractat un jove en pràctiques per l’àrea de joventut, com a animador sociocultural dels Espais Joves de l’Ajuntament, a través del programa de Garantia Juvenil.

La durada del contracte en pràctiques és de sis mesos, del 30 d’octubre de 2019 al 29 d’abril de 2020, a jornada completa i desenvoluparà tasques de dinamització de l’espai jove amb totes les vessants: punt d’informació, ajudar a fer currículums, recerca de feina, organització d’activitats, entre altres. Durant la seva estada, el jove tindrà una persona tutora designada que li farà un seguiment.
 
Aquesta és una acció cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), a través del programa de Garantia Juvenil, que preveu la contractació en pràctiques de joves amb formació. 
L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.
Darrera actualització: 05.11.2019 | 18:55