L'Ajuntament d'Òdena inicia el cicle de xerrades per al creixement personal de la gent gran, L'hora del Cafè

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 15:45

L'Ajuntament d'Òdena, a través de l'àrea de la gent Gran, comença un cicle de xerrades i activitats, que sota el títol l'Hora del Cafè té l'objectiu d'oferir eines i recursos per cuidar la salut emocional de la gent gran, fomentar la cohesió entre ells, gaudir d'un envelliment actiu, entre altres.

L'Hora del Cafè vol ser un punt de trobada mensual per compartir temps i espai, amb un clima relaxat i tranquil, i parlar de tots aquells temes que interessin i que ajudin al creixement personal de les persones grans.

L'Ajuntament ha programat un cicle de tres xerrades temàtiques.

Aquest divendres 7 d'octubre, es podrà participar de la primera sessió que porta per títol "Processos de dol". Es parlarà sobre què és el dol, afectació del dol en la nostra vida diària, la gestió de les emocions, quins tipus de dols hi ha ....

El dia 4 de novembre tindrà lloc la xerrada "Qui cuida de qui cuida?", dirigida a avis i iaies cuidadors per aprendre a posar límits amb amor. Autoestima i autocura: com ens cuidem per a poder cuidar? El paper de la persona cuidadora. Ser més que avi i iaia cuidador.

I finalment el 2 de desembre es parlarà de "Sexualitat a la tercera edat". A la tercera edat, la sexualitat no desapareix, es transforma.

Totes les xerrades són gratuïtes i destinades especialment a les persones grans del municipi. Les sessions es faran a les 4 de la tarda a la Sala Polivalent del Centre Fraternal i són impartides per Verònica Amézcua, psicòloga. En finalitzar cada xerrada es farà el cafè acompanyat d'uns dolços.

Darrera actualització: 04.10.2022 | 15:46