L’Ajuntament d’Òdena juntament amb les llars treballen un pla estratègic de millora

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 15:50

La setmana passada, responsables de l’empresa Eulen, les directores de les llars l’Avió de Paper i els Vailets d’Òdena, i les tècniques i el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament, Andreu Garcia, es van reunir per establir un pla estratègic de millora de les llars. La voluntat es recollir els objectius a mitjà termini dels centres educatius, les estratègies i polítiques previstes per assolir-los.

Entre altres temes, a la mateixa reunió es va aprovar l’obertura d’una nova aula P0, que completa així l’oferta de les dues llars. Així, ambdós centres donen serveis i estan adreçats a infants des dels 4 mesos fins als 3 anys d’edat.

A la reunió també es va tractar la millora dels patis. En aquest sentit es va acordar començar a treballar un projecte de millora d’aquests espais. A més, totes les parts van acordar establir un sistema de comunicació i seguiment continu de les accions, propostes i necessitats entre les llars i l’Ajuntament.

Les llars d’infants municipals d’Òdena, la llar dels Vailets al nucli del poble i la llar de l’Avió de paper al nucli del Pla d’Òdena, són dos centres rurals que tenen com a característiques principals el fet que estan molt vinculades, dins i fora del recinte, amb l’entorn i la natura.

Les famílies interessades en inscriure els seus infants a les llars municipals d’Òdena es poden adreçar a Els Vailets i L’Avió de Paper. La matricula es oberta tot l’any.

Darrera actualització: 20.12.2022 | 16:05