L'Ajuntament d'Òdena obre dilluns 30 de maig el període d'abonaments per a la Piscina Municipal

Dimarts, 24 de de maig de 2022 a les 07:45

La piscina obrirà del 4 de juny a l'11 de setembre

L'Ajuntament d'Òdena ja ho té tot a punt perquè la Piscina Municipal inici la temporada el dissabte 4 de juny i que s'allargarà fins a l'11 de setembre. Els horaris de la instal·lació seran de dilluns a diumenge de 10 del matí a 8 del vespre.

La venda d'abonament és oberta a tothom, residents o no al municipi. Es disposen de diferents tipus de modalitats d'abonaments sigui individuals o familiars. El període de venda és a partir de dilluns 30 de maig i fins a exhaurir places i es poden tramitar a les oficines d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Òdena del nucli i el Pla, de dilluns a divendres de 08:30 h a 14 h. Cal portar una fotografia mida carnet i el document d'Identitat i/o llibre de família en cas de persones menors d'edat.

Les entrades individuals es podran comprar al mateix recinte a partir del dia d'obertura. El preu per infants i joves de 5 a 16 anys i adults majors de 60 anys és de 3 euros, mentre que l'entrada per a joves i adults de 17 a 59 anys, els dies laborables és de 4 i festius de 5. Els adults de més de seixanta anys empadronats al municipi i persones que tinguin concedida la invalidesa reconeguda del 33% o superior, l'entrada és gratuïta.

Es pot trobar tot el detall dels abonaments a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 10:37