L'Ajuntament edita un nou número del butlletí municipal

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquests dies s'ha repartit per les cases d’Òdena, un nou número del butlletí d'informació municipal en el que es repassarem les últimes notícies del municipi, com l'arribada de la Flama del Canigó i la celebració de la Festa Major postconfinada.

També aprofundirem en una de les assignatures pendents d'Òdena: el reciclatge.

A l'apartat "Som Òdena" celebrarem el centenari de l'equip de futbol d'Òdena, recorrent els moments més importants de la seva història, els presidents que ha tingut al llarg de tots aquests anys i les persones que han sigut fonamentals pel club.

En el reportatge, dedicat a la Fira de la Vinyala, parlem amb el president de la Confraria de la Vinyala, Marià Miquel perquè ens expliqui com es preveu l'edició d'enguany, prevista pel setembre (sempre que les condicions ho permetin).

A "Descobrim Òdena" entendrem per què Òdena té tres patrons: Sant Pere Apòstol, Sant Pere Màrtir i Sant Sebastià. A l'espai escola, la directora sortint, Montse Lladó, i la directora entrant, Pilar Gil, ens parlen del projecte i reptes del centre, que al setembre passarà a ser institut- escola.

Finalment, a la contraportada, parlem amb Teresa Navarro, la farmacèutica d'Òdena.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 10:25