L’Ajuntament incorpora 5 persones en situació d’atur

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

Ocuparan el lloc de dinamitzadora cívica per l'emancipació juvenil, administrativa de Serveis a les Persones i tres a la brigada municipal

L’Ajuntament d’Òdena, gràcies als programes d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), gestionats pel Consell Comarcal han pogut contractar cinc persones.

Concretament i en el marc del programa Enfeina’t del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, s’ha pogut contractar una persona, durant un any, per desenvolupar feines com a administrativa de Serveis a les Persones. L’altre contractació, també d’un any i a mitja jornada, desenvoluparà tasques com a dinamitzadora cívica per l'emancipació juvenil amb l’objectiu de fomentar la societat inclusiva i reforçar serveis que hi ha per aconseguir la integració dels joves migrants. I, les tres incorporacions, aquestes de caràcter temporal, fetes en el marc del Programa Treball i Formació 2019-2020 del Servei d’Ocupació de Catalunya s’incorporaran a la brigada municipal.

El programa Enfeina’t  i el Treball i Formació són del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i tenen ambdós l'objectiu de fomentar la inserció laboral. L’Enfeina’t concretament incideix en millorar les possibilitat de trobar feina a les persones en situació d'atur de llarga durada i el Programa Treball i Formació en la inserció i reinserció laboral de persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’integració en el mercat laboral.

Darrera actualització: 15.01.2020 | 11:35

Imatges

tècnica d'emancipació juvenil i administrativa Consell Comarcal de l'Anoia