L’alcalde d’Òdena es reuneix amb la Unió Empresarial de l’Anoia per l’impuls econòmic del municipi

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquest dimarts 14 de novembre, l’alcalde Jaume Xaus s’ha reunit amb el president de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Joan Mateu i la secretaria general, Paula Arias, per parlar de com impulsar l’activitat econòmica al municipi, trobar sinergies entre ambos ens i consensuar plans de futur. 

Per una banda, s’ha parlat sobre el Pla director urbanístic de l’activitat econòmica (PDUAE) de la Conca d’Òdena, que s’impulsa en coordinació amb els set municipis que conformen la Mancomunitat de la Conca d’Òdena: Castellolí, Igualada, Jorba, Òdena, la Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. L’objectiu del Pla director és crear el marc urbanístic adequat per delimitar nous sectors d’activitat econòmica amb una visió global del territori de la Conca.

Per l’altra, també s’ha parlat de l’aeròdrom com a factor d’atracció d’empreses vinculades a l’aeronàutica, així com de com sumar esforços per atraure inversió i de com treballar conjuntament la promoció econòmica del territori. 

La valoració de la trobada és molt positiva, i ambdues parts coincideixen en que cal sumar esforços a l’hora d’atraure inversions, millorar la formació i incentivar l’ocupació.

 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 15:28