L’embelliment de zones verdes i vies, proposta més votada als pressupostos participatius d’Òdena

Divendres, 10 de de setembre de 2021 a les 00:00

La segueixen amb molts menys vots la millora dels parcs i la instal·lació d’un parc de cal·listènia

L’Ajuntament d’Òdena finançarà l’embelliment de zones verdes i vies del municipi després  que aquest hagi estat el projecte més votat durant el procés dels primers pressupostos participatius del municipi amb més de la meitat dels vots, un 55,5%, que es van recollir entre el 9 i 30 de juliol a través de les butlletes de la revista municipal o el formulari del web municipal. Aquest projecte en concret proposa fer actuacions a les zones verdes de l’avinguda Manresa d’Òdena nucli, al carrer La línia del Pla d’Òdena i el carrer Major de l’Espelt. S’hi instal·larien testos de diferents tipologies i a diferents alçades, amb varietat d’espècies vegetals i diferents calendaris de floració.

La segona proposta, amb un 21% dels vots, va ser millorar els parcs del municipi, amb la pavimentació amb cautxú de les zones de joc del parc de la Font i el parc de Sant Jaume; la tercera, representant el 13%, va ser la instal·lació d’un parc de cal·listènia a la zona exterior del Pavelló Mestre Vila Vell; i l’última, amb un 10,5%, va ser  l’especialització dels equipaments informàtics de la Biblioteca municipal L’atzavara i del seu programari.

Els projectes que van participar a aquesta primera edició dels pressupostos participatius, que compta amb una partida màxima de 10.000 euros, es van consensuar amb tots els grups municipals i també van recollir peticions d’associacions del municipi. Hi van poder votar tots els odenencs majors de 16 anys, cadascun dels quals van poder emetre un sol vot.

Darrera actualització: 10.09.2021 | 14:25