Les llars rurals d’Òdena, encara més atractives amb la gratuïtat de P2

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 07:50

Destaquen per estar vinculades amb l’entorn i la natura, dins i fora dels seus recintes

Les llars d’infants municipals d’Òdena, la llar dels Vailets del nucli del poble i la llar de l’Avió de paper del nucli del Pla d’Òdena, són dos centres rurals que tenen com a característiques principals el fet que estan molt vinculades, dins i fora del recinte, amb l’entorn i la natura. Estan adreçades a infants des dels 4 mesos fins als 3 anys d’edat, amb la novetat que aquest curs 22-23 la quota lectiva dels de 2 a 3 anys serà totalment gratuïta després de l’aprovació del decret de la Generalitat de Catalunya.

Les llars odenenques treballen a través de la quotidianitat, intentant que els infants s’hi trobin com a casa, vetllant pel seu desenvolupament integral i per les necessitats individuals. Entre les metodologies dels centres odenencs destaquen l’ús de l’entorn i la natura com a una eina més de l’aprenentatge; el respecte al ritme individual i el foment a les activitats que sorgeixin del propi interès; el joc, l’exploració i l’experimentació; i la descoberta, la identificació i la gestió de les emocions.

Les famílies interessades en inscriure els seus infants a les llars municipals d’Òdena es poden adreçar a Els Vailets i L’Avió de Paper per resoldre dubtes o visitar-ne els centres.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 07:57