Les obres del Pavelló Poliesportiu d´Òdena van a un molt bon ritme

Dimarts, 1 de juny de 2010 a les 00:00

El passat dissabte 29 de maig al migdia es va fer una visita al pavelló poliesportiu que s´està construint al nucli d´Òdena. Allà hi havia l´alcalde d´Òdena Francisco Guisado, el regidor d´esports Emilio Ortega, i altres regidors, Jaume Xaus, Anna M. Garcia, Andrés Aguilera, Francesc Jorba, Francesc Garcia i l´ex-regidor d´Esports Mariano Ruiz qui ja va començar en el seu mandat amb els tràmits d´aquesta nova construcció.

També hi van ser present les arquitectes de l´obra, la Susana Rodríguez i l´Anna Ballbé, a més de representants de l´empresa constructora SATHER Construccions: el gerent Fernando Aguado i el cap de grup Josep M. Gustems.

Les persones que no havien vist l´obra de feia temps van quedar impressionades de com està quedant aquesta nova instal•lació esportiva que combina també la fusta i el terra de la pista on es podran jugar diferents esports tindrà parquet tractat amb algun material perquè no es danyi.

El desnivell del terreny on s´ha fet la construcció ha permès que s´hagin construït altres dependències sota aquesta pista com vestuaris i una sala que servirà per a gimnàs.

L´accés està pensat perquè tothom hi pugui entrar de forma còmoda. A partir del moment d´entrar per la porta principal, molt a prop hi ha la barra del servei de bar. Darrera d´aquí hi ha la cuina i al costat uns lavabos.

El sostre de la pista principal del pavelló també presenta fusta i l´acústica d´aquest espai és molt bona, segons van poder comprovar en aquesta visita.

La claror natural és un dels altres trets que destaquen en aquest equipament i que queda complementada amb el color blanc de les parets on hi ha la pista central.

A la part posterior de l´edifici s´ha aprofitat per plantar espècies que aguantin bé la climatologia, i es regaran amb l´aigua que s´aprofiti de les mateixes instal.lacions.

La construcció de l´obra va a un molt bon ritme i té un cost total de 2.740.461,94 euros que inclou les obres, la redacció del projecte i la direcció facultativa.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços

Imatges