Maria Baró a l’11a edició del Cicle de Concerts de Música i Patrimoni d'Òdena

Dimecres, 8 de maig de 2024 a les 00:00

Arriba el segon concert gratuït, divendres 10 de maig, a les 20h, a l’Església de la Mare de Déu de la Pau del Pla d’Òdena

Aquest divendres 10 de maig, a les 8 del vespre, Òdena acull el concert de Maria Baró l’Església de la Mare de Déu de la Pau d’Òdena. Es tracta del segon concert de l’11a edició del Cicle de Concerts de Música i Patrimoni d'Òdena, que organitza l’Ajuntament d’Òdena  amb la col·laboració del director artístic Edmon Bosch.

Maria Baró oferirà el seu concert de veu, piano i guitarra, acompanyada per Eric Moncunill a a la guitarra, Joan Mestre al violí i Edmon Bosch al violoncel. 

Nascuda a Artesa de Segre el 2004, va començar la seva trajectòria musical estudiant flauta travessera i llenguatge musical a l’escola de música del seu poble, EMMA. Posteriorment, afegeix als seus estudis la guitarra i el piano i, l’ukelele. 

Al 2019, va participar al concurs musical televisiu espanyol, La Voz Kids, del qual se n’emporta una gran experiència i aprenentatge.

Es va endinsar també en el món de la composició i l’estiu de 2022 va publicar el seu primer sigle “Torna a Casa”. L’estimació rebuda li va permetre aconseguir cantar al Palau de la Música amb Joan Dausà i, un any després, amb el grup català Buhos. Actualment, combina els estudis musicals al Taller de Músics amb el grau d’Enginyeria Biomèdica a la Universitat de Barcelona.

11a edició del Cicle de Concerts Música i Patrimoni d’Òdena 

Enguany hi ha previstos 4 concerts durant els mesos d’abril, maig i juny; el divendres 12 d’abril, va tenir lloc el concert amb Awen, un duet d'arpa i veu format per en Mateu Bauçà i la Laura Pont, d’obres de diferents estils a l’Ermita de Sant Miquel d’Òdena. El divendres 10 de maig, a l'Església de la Mare de Déu de la Pau del Pla d’Òdena, acollirà el concert de Maria Baró, amb veu, piano i guitarra, acompanyada per Eric Moncunill, guitarrista, Joan Mestre al violí i Edmon Bosch al violoncel. Divendres 24 de maig serà el torn de la cantautora Marta Argiles, que oferirà un concert a l’Espelt; i finalment el divendres 7 de juny, el duet de dues veus, violoncel i percussió, Som Alosa, posarà música al Raval d’Aguilera.

Tots els concerts tindran lloc a les 20h del vespre, i són gratuïts.

 

Darrera actualització: 08.05.2024 | 10:12