Més de 1530 persones participen al Parc de Nadal d’Òdena

Dimarts, 9 de gener de 2024 a les 00:00

El Parc de Nadal d’Òdena, que es va celebrar durant els dies 27, 28 i 29 de desembre al Pavelló poliesportiu Mestre Vila Vell, va comptar amb més de 1530 persones que van gaudir d’inflables, tallers i activitats de lleure durant tres dies de les vacances de Nadal. Aquest còmput considera totes les persones participants, és a dir, les que van pagar l’entrada, com també les acompanyats i també nadons i majors de 14 anys.

 Un any més, el Parc de Nadal va tenir molt bona acollida per part dels infants i els pares i mares. Es va poder gaudir d’inflables, tallers, brau mecànic, scalextric, voleibol, maquillatge, jocs de fusta, ludoteca, llit elàstic, grans jocs populars, scaperoom, tirolina i molt més. A més, les persones participants van poder gaudir de la visita de personatges, d’un taller especial de batucada, a través del projecte realitzat amb joves que migren sols del Consell Comarcal de l’Anoia; una tirolina en diagonal, i l’escape room organitzat per Gargantua Odenenca totes les tardes. El dijous 28 també hi va haver una activitat de paintball.

Durant la celebració del Parc de Nadal d’Òdena, es van acollir 6 alumnes de 3r d’ESO dins del Projecte de Servei Comunitari, que van realitzar 10 hores de servei comunitari amb molt bona disposició.

Bona part de l’equip de monitoratge ja coneixia als infants, ja que la majoria són monitors i monitores del casal d’estiu, i van adaptar les activitats per tal que nadons, petits i grans poguessin participar.

 El Parc de Nadal va ser possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, qui va permetre el préstec de material i  va subvencionar l’activitat, el Consell Comarcal de l’Anoia, Anigami Experiències, i la comissió jove Gargantua Odenenca, i va ser organitzada per Anima’ns i l’Ajuntament d’Òdena.

 

Darrera actualització: 09.01.2024 | 11:28