Neix l’Aula Oberta, un espai de trobada per a la cohesió comunitària al Centre Cívic del Pla d’Òdena

Dilluns, 15 de gener de 2024 a les 00:00

El passat dimarts 9 de gener, es va posar en marxa l’Aula Oberta, un nou espai de trobada al Centre Cívic del Pla d’Òdena, on poder estudiar, compartir inquietuds i crear vincles entre les persones participants. L’objectiu de la iniciativa és afavorir la integració de les persones nouvingudes i/o pertanyents al col·lectiu de persones vulnerables, especialment dones, a la comunitat. 

L’Aula Oberta tindrà lloc cada dimarts, de 9.30 a 11 del matí, al Centre Cívic del Pla d’Òdena.

El nou projecte pretén fer un treball de cohesió comunitària al municipi. En una primera fase està gestionat per l’educadora Lídia Cabré i la tècnica de l’ajuntament Mercè Vaquero, amb el suport de la Vanessa Gòmez, però s’espera que sigui gestionat per persones voluntàries que vulguin col·laborar amb la iniciativa.
El primer dia, dimarts passat, hi van participar tres dones, totes elles participants d’aquest últim curs d’alfabetització. Va ser una trobada molt profitosa, on s’espera que cada setmana ampliï la seva participació.

Busquem voluntaris/es per a l’Aula Oberta

L’Ajuntament fa una crida a la població per tal de participar a l’Aula Oberta del Centre Cívic del Pla d’Òdena.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar en el projecte per a promoure la llengua catalana i la cohesió social, acompanyant a un grup de persones nouvingudes, poden apuntar-se contactant amb Atlas, a través del telèfon 93 805 57 92 o bé a través del correu electrònic nosaltres@atlasfundacio.org

 

Darrera actualització: 15.01.2024 | 07:32