Nou èxit al XIV Duatló i XI Campionat de Catalunya de Policies i Bombers

Dimarts, 5 de desembre de 2023 a les 00:00

El passat diumenge, Òdena va acollir el XIV Duatló amb un total de 106 inscrits. La prova, que s'emmarca en el Campionat Nacional de Catalunya per categories, també va acollir el XI Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i és puntuable per a la lliga de clubs i copa Catalana. 

El guanyador i la guanyadora absoluts de la competició van ser la Laura Gómez Ramon, de Saltoki Trikideak, i l'Aleix Sellarès González, de CE Rayoteam. També es van premiar per categories femenina i masculina per grups d’edat, i també per classificació de clubs.

El director de carrera, Carles Pérez, va mostrar la seva satisfacció pel desenvolupament de la prova i va agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena. El lliurament de premis va comptar amb la presència de l'alcalde Jaume Xaus i regidor d'Esports Jordi Raventós, que van posar en valor l’orgull d’Òdena d’acollir i consolidar aquesta prova catalana al municipi, i la importància dels valors de l’esport. L'acte també va comptar amb la presència del director dels serveis territorials d'Interior al Penedès, Àngel Soteras; el tresorer del CEME, Lluís Mollà i el cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Anoia dels Mossos d’Esquadra, Ramon Roig.

A continuació, es va fer el lliurament de la recaptació de les inscripcions a l’entitat Kimo-Kap d’Òdena.

La prova va consistir en tres sectors: el primer, un circuit a peu de 5,3 km (dues voltes de circuit de 2,65 km); el segon, de ciclisme (BTT) de 21 km (dues voltes de circuit de 10,5km) i finalment un tercer sector de cursa a peu de 2,65 km.

La Duatló està organitzada pel Club Esportiu de Mossos d'Esquadra (CEME) i compta amb el suport de Diputació de Barcelona, Protecció Civil d’Òdena, Federació Catalana de Trailó, Unió Federacions Esportives de Catalunya, Esportacat, Hama, 361º, Moto Club Igualada, Aneto,  Emergencies Mèdiques, A+sports, Bon Àrea, Coca-Cola, Team Lozano, Team GasxSatanas, UEC Anoia i Restaurant Exquisit.

Podeu consultar tot el palmarès aquí: https://www.triatlo.org/competicions/resultats/edat.aspx?tipo=6&idcompeticio=230061 

 

Darrera actualització: 05.12.2023 | 11:52

Imatges