Nou seminari gratuït sobre xarxes socials per a comerciants de la Conca d’Òdena

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

DINS EL PROGRAMA  “DIGITALCOMMERCE CONCA” DE LA MICOD I LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

La sessió de formació “Tractament d’imatges per a les xarxes socials” tindrà lloc el 14 de setembre a Ignova Empresa

El dimecres 14 de setembre la Mancomunitat de la Conca d’Òdena reprèn els seminaris gratuït per a establiments comercials, en el marc del programa DigitalCommerce Conca. Amb el títol “Tractament d’imatges per a les xarxes socials”, la formació de setembre se centrarà en com fer més atractives les imatges que els comerços pengen a les xarxes socials. Els assistents aprendran a fer servir les aplicacions gratuïtes de tractament d’imatges Snapseed i Unfold, així com les plantilles per a millorar les stories d’Instragram. Es tracta d’una sessió pràctica que es farà amb el mòbil de cada participant, i l’impartirà el consultor Josep Cordero.

El seminari és gratuït i va adreçat a tots els comerciants que tinguin un establiment a peu de carrer en un dels set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí). Tindrà lloc el 14 de setembre a les 15.30h en format presencial, i cal inscriure’s prèviament a la web micod.cat. Les places són limitades.

Aquesta formació s’emmarca en la segona edició del programa DigitalCommerce Conca impulsat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les sessions van arrencar el passat mes de juny amb el seminari “Crea la teva estratègia de negoci” on es van tractar aspectes com ara l'organització interna de la feina diària, la gestió del temps, la gestió emocional, la priorització de tasques, la gestió del personal i la cerca de l'excel·lència. Al juliol es va celebrar el seminari “Fidelitza clients amb les bases de dades” que va formar els assistents en l’ús de bases de dades, un instrument imprescindible per a la gestió del negoci i la fidelització de clients. En aquest tercer seminari de setembre s’espera repetir l’èxit d’assistència de les dues sessions anteriors.

Gràcies a l’èxit de la primera edició, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i la Diputació de Barcelona van reeditar per aquest 2022 el programa “Digitalcommerce Conca” per ajudar als establiments comercials de la Conca d’Òdena a digitalitzar-se. Des del mes de març una cinquantena de negocis estan rebent un acompanyament professional especialitzat i personalitzat per millorar la seva presència a internet i l’estratègia de negoci, i tots aquells que ho vulguin poden participar als seminaris grupals presencials, que s’allargaran fins al mes d’octubre. L’any passat, un total de 115 comerciants i restauradors de la Conca d’Òdena van participar als set seminaris grupals sobre comunicació online.

 

La MICOD

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD) és una associació formada per 7 municipis de la comarca de l'Anoia, tots ells situats a la Conca d'Òdena: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí. L’entitat va néixer al 2001 per donar serveis de manera mancomunada als diferents municipis que la integren, i té com a objectiu unir esforços i recursos per gestionar serveis d'interès comú en diferents àrees com la promoció econòmica, la igualtat de gènere, serveis d'ocupació, formació i inserció i serveis relacionats amb el medi ambient i la mobilitat, entre d’altres. El passat 2021 va celebrar vint anys d’existència.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 14:27