Nova edició del taller de memòria per a la gent gran a Òdena

Divendres, 16 de febrer de 2024 a les 00:00

El nou curs s’iniciarà el dimarts 20 de febrer al nucli d’Òdena i a l’Espelt, i el dimecres 21 de febrer al Centre Cívic del Pla.

Torna una nova edició del taller de memòria per a la gent gran, que forma part del Projecte “Anoia Vellesa Activa” del Consell Comarcal de l’Anoia, per un envelliment saludable.

El nou curs s’iniciarà el dimarts 20 de febrer al nucli d’Òdena i a l’Espelt, i el dimecres 21 de febrer al Centre Cívic del Pla.

Els tallers al nucli es faran cada dimarts de mes, de 15:30h a 17:00h, al Centre Fraternal; a l’Espelt els dimarts de 17:30h a 19:00h, a Cal Manco; i al Centre Cívic El Pla els dimecres de 9 a 10:30h, al Casal de la Gent Gran del Centre Cívic El Pla.

Una edició més, seran a càrrec de la Marta Brufau. Cal inscripció prèvia i és gratuïta; les inscripcions s’han de fer contactant amb l’Ajuntament. 

La iniciativa està organitzada des de l’Àrea de la Gent Gran, Ajuntament d’Òdena

Taller de memòria per a l’autoconeixement 

Els tallers de memòria tenen com a objectiu treballar l’autoconeixement de les persones participants, durant l’hora i mitja de curs. El mètode de treball consisteix en la pràctica d’activitats molt diverses i temporalitzades, sempre noves per mantenir l’efecte sorpresa i alternant diferents habilitats. En aquest aspecte es treballa la intel·ligència fluïda, seqüències rítmiques corporals, sudokus, tangram , raonament de figures, analogies verbals, orde de paraules alfabèticament, lògiques, etc.

 

Darrera actualització: 16.02.2024 | 11:59