Obertes dues licitacions per a un contracte de servei de jardinera reservat a empreses del 3r sector i un contracte de neteja d’equipaments públics a Òdena

Dimecres, 4 d'octubre de 2023 a les 00:00

D’acord amb l’aprovació al ple del 7 de setembre de 2023, l’Ajuntament d’Òdena ha iniciat el període de licitació per a un contracte reservat de serveis de jardineria a empreses del tercer sector, i un contracte de neteja.

El contracte reservat de serveis a parcs i jardins pretén posar a disposició del municipi personal que treballi a diferents espais públics d’Òdena, fent tasques de jardineria, manteniment de zones verdes, cura de l’arbrat i del viari públic, així com altres tasques als espais d’ús i servei general; el contracte també preveu el subministrament de materials de reposició necessaris per a la prestació del servei. La licitació està oberta fins el dia 11 d’octubre.

En aquest cas, es tracta d’un contracte reservat a empreses del tercer sector, com a aposta municipal per la contractació social, un aspecte essencial per als col·lectius amb dificultats d’inserció laboral. El tercer sector actua com a generador de valors que són imprescindibles en la nostra societat, com ara la igualtat, la solidaritat o la justícia amb els més vulnerables. 

Pel que fa al contracte de neteja de les dependències municipals, actualment té obert també el període de licitació fins el 13 d’octubre.

La licitació contempla un increment de les hores de neteja als diferents equipaments municipals, donat l’increment d’activitats celebrades.

Consulteu tot el detall de la contractació al taulell d’anuncis de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 04.10.2023 | 07:49