Òdena acollirà la XI Duatlo de Muntanya

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 00:00

El pròxim 1 de desembre Òdena acollirà la XIa Duatló de Muntanya d'Òdena, una competició organitzada pel Club Esportiu Mossos d'Esquadra (CEME) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena. La prova s'emmarca en el VIII Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i és puntuable per al Circuit Català de Duatló de Muntanya i Lliga de Clubs.

El passat divendres al saló de plens de l'Ajuntament d'Òdena es va presentar l'esdeveniment amb la presència de Josep Denuc, vicepresident del Club Esportiu Mossos d'Esquadra (CEME), Carles Perez, director de la cursa, Maria Sayavera, alcaldessa d'Òdena i el regidor d'Esports, Pepe Copoví.

El Parc de la Font d'Òdena serà el punt de sortida i arribada de la prova que comptarà amb un circuit de 5 km run, 21 km BTT i 2,5 km run. Els organitzadors volen que la prova esdevingui cada vegada més popular per fomentar l'esport a tots els nivells. En aquest sentit s'han creat diferents categories.

L'esdeveniment espera acollir els millors esportistes d'aquesta especialitat, Dualtó, del territori. Les places estan limitades a 250 participants per facilitar el pas de tots i totes les participants sobretot en les zones de corriols. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a trialo.org Com cada any, la prova tindrà un vessant solidari aportant una part de les inscripcions a l’Associació Catalana de Fibrosis Quística.

El vicepresident del Club Esportiu Mossos d'Esquadra, va agrair la col·laboració de l'Ajuntament i celebra que un any més es pugui realitzar al municipi odenenc, ja que gaudeix d'unes molt bones condicions pel traçat de la prova. Per la seva banda l'alcaldessa, Maria Sayavera va destacar la importància d'acollir esdeveniments com aquests que porten al municipi gent d'arreu del territori i es positiu per la dinamització del comerç i sobretot també perquè ajuden a posar Òdena al mapa.

La XI Duatló de Muntanya també compta amb el suport de: Coca-Cola, Bon Area, Hama, McDonals Igualada, Sistema d’Emergències Mèdiques, Caldos Aneto; Restaurant Exquisit, Nutrisport, Moto Club Igualada, Team Lozano, GasXSatanas Team i CAI Popular.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 14:46