Òdena acull el XIX Aplec de la Sardana, coincidint amb la fira de la Baronia

Divendres, 19 de gener de 2024 a les 00:00

El proper diumenge 28 de gener, coincidint amb la celebració de la Baronia d’Òdena, la fira dels castells i la terra de frontera, Òdena acollirà el XIX Aplec de la Sardana, que organitza la Colla de Sardanistes d’Òdena amb el suport de l’àrea de cultura de l’Ajuntament.

Les cobles protagonistes de l’aplec seran els Lluïsos Cobla i la cobla Jovenívola de Sabadell. La trobada començarà a tres quarts d’onze del matí del mateix diumenge amb un repertori de set temes a càrrec dels Lluïsos Cobla. Aquests seran: “Com la neu, blanca” de Josep Cassú, “La Nàiade del Llac de Banyoles” de Xavier Cassanyes, “Per un mateix camí” de Jordi Molina, “La Dolors de Vilafranca” de Jordi León, “Esperit bisbalenc” de Jordi Paulí, “25 anys màgics” de Lluís Alcalà, i “És la Margarida” de Francesc Mas Ros.

Seguidament, es tocaran dos temes conjuntament amb els dos grups, que seran “Noces d'or’ de Ricard Viladesau” i “La roca del caragol” de Josep Vicens Xaxu.

Finalment, la Jovenívola de Sabadell interpretarà set temes més, “Un mar d’aplecs” d’Anna Abad, “30 anys a sac” d’Enric Ortí, “Rubí, deu segles d’història” de Carles Santiago, “L’ermita dels àngels” de Pau Marons, “Coti x Coti” dels ‘The Tyets” amb l’arranjament de Xavi Ventosa, “Mariona” de Josep Saderra, i “Records de Cardedeu” de Ramon Vilà.

 Aquesta serà la primera activitat sardanista de l’any de les Colles Sardanistes d’Òdena.

 

Darrera actualització: 19.01.2024 | 11:49

Imatges