Òdena arrenca dues setmanes de marató per la Recollida solidària de jocs, joguines i contes

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 00:00

Fins el 20 de desembre es podran portar les joguines noves i de segon ús a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Òdena i al nou espai familiar municipal L'Espai de Joc, al Centre Cívic el Pla d'Òdena.

Coincidint amb els dies previs a les festes nadalenques Òdena ha arrencat un any més la campanya solidària de Recollida de jocs, joguines i contes per als nens i nenes que més ho necessiten, per oferir-los en forma de regals durant el Nadal o bé, com a material d'ensenyament i lleure infantil al llarg de l'any.

La campanya té una durada de dues setmanes i vol recollir el màxim de joguines noves i de segon ús que la població vulgui oferir. Els contes, joguines i jocs nous donats es destinaran a Creu Roja Anoia perquè siguin gestionats per l'entitat durant les festes nadalenques, mentre que tot aquell material de segon ús que estigui en bon estat i contingui totes les peces passarà a formar part de l'equipament que l'ajuntament va inaugurar el passat 14 d'octubre, l'Espai de joc, perquè els més petits puguin llegir, jugar i aprendre durant tot el curs.

La recollida del material infantil es farà de dilluns a divendres, des del dilluns dia 9 fins el divendres 20 de desembre. Durant els matins, les donacions es podran fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Òdena, des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia i durant la tarda, a partir d'un quart de 6 i fins a un quart de 7 del vespre a l'Espai del Joc, al Centre Cívic el Pla d'Òdena.

L'activitat solidària està organitzada per l'Ajuntament d'Òdena i hi col·labora Creu Roja Anoia.

Darrera actualització: 11.12.2019 | 07:33