Òdena busca un administratiu entre els beneficiaris del programa Enfeina't

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament d'Òdena ha obert la convocatòria per a la contractació laboral temporal d'una plaça d'administratiu (grup C1), oberta a persones beneficiàries del programa Enfeina't 2019, a través del Consell Comarcal de l'Anoia. La plaça compta amb una subvenció atorgada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d'Ocupació estatal del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Per poder participar als processos selectius caldrà que els aspirants estiguin inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats (DONO), portin desocupats com a mínim 12 mesos dels últims 18, comptin amb el Certificat de Nivell C de Català o amb la titulació de Batxillerat, FP2 o Cicle formatiu de grau mitjà o superior en Gestió administrativa.

L'Oficina de Treball de l'Anoia farà una selecció i derivació de participants que compleixin els requisits establerts. El Consell Comarcal de l'Anoia també podrà seleccionar persones procedents de la borsa pròpia o d'altres entitats del territori, si l'Oficina de Treball no troba candidats o aquests no són adequats per a la plaça.

Després d'aquesta selecció el Tribunal farà una entrevista a les persones candidates, que consistirà en un diàleg sobre qüestions vinculades a competències professionals, situació personal i altres criteris que calgui valorar. El Tribunal penjarà la relació d'aprovats per ordre de puntuació a l'e-tauler del Consell Comarcal.

A banda d'aquesta plaça laboral temporal d'administratiu, el Consell Comarcal n'oferta d'altres com operari, tècnic de medi ambient, tècnic d'eficiència energètica o agent cívic a diferents municipis de la comarca.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 12:00