Òdena celebra el Dia de la gent Gran homenatjant la seva gent

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 00:00

El passat 5 d'octubre l'Ajuntament d'Òdena va commemorar el dia internacional de la gent gran, que es celebra l'1 d'octubre, en un acte al centre cívic del Pla d'Òdena.

Més d'una seixantena de persones van participar en la celebració en la qual es va fer homenatge a la dona més gran amb 99 anys i l'home més gran amb 96 anys, tots dos veïns del Pla de la Masia i a qui se'ls va fer entrega com a record d'una panera amb productes de cura personal i higiene de la farmàcia d'Òdena i una planta del Garden.

Seguidament també es va fer un homenatge a les parelles que han celebrat les noces d'or durant l'any 2020 i el 2021. Van ser un total de 5 matrimonis. A tots ells, se'ls va obsequiar amb una planta del Garden i un dinar al Nuovo Cafe d'Òdena.

L'acte va acabar amb la brillant posada en escena i vestuari, i excel·lent actuació de playback de l'associació cultural Vella Amistat.

A la sortida, als assistents se'ls va obsequiar amb una planta que tothom major de 65 anys i empadronat a Òdena poden passar a recollir, abans de divendres, a l'Ajuntament o al Centre Cívic.

L'acte va comptar amb un servei d'autobús gratuït pels desplaçaments del nucli d'Òdena al Centre Cívic, i del que van beneficiar-se una vintena de persones.

L'ajuntament agraeix la participació de tothom i la bona predisposició en seguir les mesures de prevenció COVID establertes

Darrera actualització: 07.10.2021 | 07:30