Òdena celebrarà el 5 d’octubre el dia de la Gent Gran

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 00:00

El dia 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans i, des de l’àrea de gent gran de l’Ajuntament d’Òdena, per commemorar l’efemèride, s'ha organitzat un acte obert a tothom en el que s’homenatjarà la gent gran d’Òdena.

La celebració tindrà lloc el dimarts 5 d’octubre, a les 17:30h al Centre Cívic del Pla d’Òdena. Tothom qui no pugui desplaçar-s’hi, s’ha habilitat un autobús que sortirà a les 17h de la plaça Major.

L’acte tindrà dues parts, una de reconeixements en la que es farà un homenatge a la dona i l’home més grans del municipi i a totes aquelles les parelles que enguany hagin celebrat els 50 anys de casats, les noces d’or, i una part més lúdica, en la que tots els assistents a l’acte podran gaudir de l’actuació de playback de l’Associació cultural Vella Amistat.

En el marc de l’acte, l’ajuntament obsequiarà a totes aquelles persones majors de 65 anys i empadronades al municipi amb un regal, una planta. Tots els qui no puguin assistir a la celebració podran anar a l’Ajuntament o al mateix Centre Cívic, la setmana del 4 al 8 d’octubre, a recollir l’obsequi.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 11:26