Òdena commemora l'11 de setembre

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 00:00

Òdena celebrarà aquest divendres l'11 de setembre i ho farà amb un dels actes que és de més tradició odenenca any rere any, el canvi de senyera a la torre del Castell.

La Diada començarà a les deu del matí amb el canvi de senyera a la torre del castell d'Òdena amb la participació dels membres de pubillatge i el consistori. Com és tradicional, abans d'hissar-la, tots ells faran la signatura a la senyera que onejarà al cim de la torre fins al setembre de 2021. L'acte és obert a la participació de tothom.

Seguidament s'ha programat una visita guiada pel municipi odenenc per saber dels seus orígens. En Josep Vicenç Mestre guiarà i explicarà en un recorregut pel barri de la Font, St. Miquel i carretera de Manresa, "L'eixample d'Òdena, història i anècdotes". El punt de sortida serà a les 10.30 a la Torre del Castell

Finalment i per cloure la celebració de la Diada, a les dotze del migdia a la plaça Major es podrà gaudir de sardanes, una de les activitats més nostrades al nostre país que aniran a càrrec la Cobla Lluïsos de Taradell.

Tots els actes se celebraran seguint les mesures de seguretat establertes davant la Covid-19. En aquest sentit, per motius de prevenció, enguany no tindrà lloc la tradicional Festa de la Verema.

Per a més informació es pot consultar el programa a la web de l'ajuntament www.odena.cat.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 07:34